Cond'Or - Guldenvlieslaan

2015
Belgium - Brussel
Jaspers - Eyers & Partners

Betonnen kolommen R 120 met PROMASPRAY®-C450 

Geprofileerde betonplaten R 120 met PROMAPSPRAY®-C450 / R60 met PROMASPRAY®-C450

Geprofileerde staalplaten REI 120: grondlaag Key coat met daarop PROMASPRAY®-450

Stalen kolommen en liggers R 60: PROMASPRAY®-C450 / R120 PROMASPRAY®-C450

Belgium - Brussel

“The Cond’Or Residence” verrijst aan de Guldenvlieslaan te Brussel
Aan de Guldenvlieslaan te Brussel bouwt het bouwbedrijf Louis De Waele in samenwerking met het architectenbureau Jaspers-Eyers & Partners een luxe residentie met privézwembad, sauna, fitnessruimte en conciërgedienst.
“The Cond’Or” is gelegen aan de commerciële as Guldenvlieslaan - Louisalaan – Waterloolaan, waar de meest prestigieuze merken van de hoofdstad vertegenwoordigd zijn.
De structuur van het huidige gebouw werd behouden en uitgebreid met 3 extra verdiepingen. De oude gevelbekleding werd verwijderd en vervangen door witte “Marbella” steen, zodat er een impressionante voorzijde ontstaat. De hoge ramen en de balkons in blauwe hardsteen geven het geheel een spectaculaire en tijdloze uitstraling.
Op de benedenverdieping bevindt zich een winkelgalerij met 40 luxeboetieks op een oppervlakte van 4000 m². Daarboven worden luxeappartementen gebouwd met een oppervlakte van 90 m² tot
330 m². Uiteraard werd er bij de bouw van dit complex ook veel aandacht besteed aan brandveiligheid. De eerste 5 verdiepingen moeten voldoen aan een brandweerstandseis van 1 uur, terwijl de bovenste verdiepingen zelfs een brandweerstand van 2 uur moeten hebben.
Voor de bescherming van de stalen constructie adviseerde Promat om een combinatie toe te passen van PROMAPAINT®-SC3 brandwerende verf, PROMASPRAY®-C450 brandwerende spuitmortel en PROMATECT®-H platen.
De werken vorderen zeer goed, zodat de eerste bewoners vermoedelijk in de loop van 2016 hun intrek zullen nemen in deze prachtige residentie.

Producten