Calculator

Nieuwsberichten

Etex versterkt zijn marktpositie in passieve brandbeveiliging door de overname van FSi Limited

Etex maakt bekend dat het FSi Limited heeft overgenomen, een Brits bedrijf dat gespecialiseerd is in passieve brandbeveiligingsoplossingen met een sterke focus op brandwerende producten. FSi heeft een productiefaciliteit in Measham, East Midlands, en een distributiecentrum in West Thurrock, Groot-Londen.

Lees meer

Nieuwe brandtesten voor PROMASTOP® en PROMASEAL® producten

Als marktleider in passieve brandbescherming moet wij bij Promat® natuurlijk objectief kunnen bewijzen dat onze producten doen wat wij beweren, namelijk een mogelijke brand vertragen. Daarom worden onze oplossingen uitvoerig getest in een extern geaccrediteerd brandlabo.

Lees meer

Drie op een rij voor ISO audits in Tisselt

Succesvolle opvolgingsaudits ISO 9001 en 14001 en transitie naar ISO 45001 in Etex Tisselt. De vorige twee weken stonden voor vele collega’s te Tisselt in het teken van de ISO-audit.  Voor ons kwaliteitsmanagementsysteem (ISO 9001) en milieumanagementsysteem (ISO 14001) ondergingen we een opvolgingsaudit.

Lees meer

Linkedin: Promat Belgium wordt Promat Benelux

Met onze vernieuwde pagina willen we onze positie als partner versterken door u sneller te informeren, beter te ondersteunen en verder te begeleiden. Volg onze nieuwe pagina en blijf op de hoogte van onze producten en projecten in België, Luxemburg en Nederland.

Lees meer

COVID-19 - communicaties & updates

De wereldwijde uitbraak van het Corona-virus heeft ook een impact op de commerciële en industriële activiteiten van Etex (o.a. voor onze merken Promat en Siniat).

Lees meer

Opleiding | Fire Stopping & Fire Sealing

Kom meer te weten over wetgeving, gepaste oplossingen en nieuwe producten. Theorie en praktijk gecombineerd in een leerzame voormiddag. Bekijk onze beschikbare data. Schrijf u in!

Lees meer