Calculator

Nieuwsberichten

Linkedin: Promat Belgium wordt Promat Benelux

Met onze vernieuwde pagina willen we onze positie als partner versterken door u sneller te informeren, beter te ondersteunen en verder te begeleiden. Volg onze nieuwe pagina en blijf op de hoogte van onze producten en projecten in België, Luxemburg en Nederland.

Lees meer

COVID-19 - communicaties & updates

De wereldwijde uitbraak van het Corona-virus heeft ook een impact op de commerciële en industriële activiteiten van Etex (o.a. voor onze merken Promat en Siniat).

Lees meer

Opleiding | Fire Stopping & Fire Sealing

Kom meer te weten over wetgeving, gepaste oplossingen en nieuwe producten. Theorie en praktijk gecombineerd in een leerzame voormiddag. Bekijk onze beschikbare data. Schrijf u in!

Lees meer

Nieuw logistiek magazijn in Tisselt

Op de productie site in Tisselt, waar voornamelijk Promat brandwerende platen worden geproduceerd wordt, met oog op de toekomst, een nieuw logistiek magazijn van 15 500m² gebouwd.

Lees meer

Dag van de Afwerking & Install Day

Breng ons een bezoekje op Dag van de Afwerking (26/11) en Install Day (22/11).

Lees meer

Promat lanceert de nieuwe PROMASTOP®-FC MD 120 minuten brandwerende manchet

PROMASTOP®-FC MD is de nieuwste brandwerende manchet in het Promat Fire stopping & fire sealing gamma. Een multi-diameter, extra dunne, manchet die af te knippen is op de gewenste lengte en die goed is voor brandwerend compartimenteren (uncapped-uncapped) tot 120 minuten.

Lees meer