Home
  Wie is Promat International NV
  Producten
   
Brandwerende platen
   
Brandwerende spuitmortels
   
Brandwerende doorvoeringen
   
Toebehoren
   
Brandwerend glas en glazen deuren
  Toepassingen
  OEM / Industriële toepassingen
  Referenties
  Service
  R&D
  Handboek 10.3
  Brochures
  Bestekteksten
  Nieuws
  Informatie aanvraag
  Contactinformatie
  Verkoopsvoorwaarden
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
   
    zoeken
    GO

     
 
Home > Producten > Brandwerende platen Français   
 
  >> Brandwerende platen | Brandwerende spuitmortel | Brandwerende doorvoeringen | Toebehoren | Brandwerend glas en glazen deuren
 
   
  Brandwerende platen
   
 
Promat beschikt over een compleet gamma brandwerende plaatmaterialen voor het opbouwen van brandwerende constructies.
 
Product Omschrijving
Download
DURASTEEL®

DURASTEEL® is een samengesteld product bestaande uit een kern in calciumsilicaatplaat, die mechanisch verbonden is met twee geperforeerde gegalvaniseerde (of RVS-) staalplaten aan de buitenzijden. Volumieke massa: ± 2100 kg/m³.


50 kb
MASTERBOARD®-M

MASTERBOARD®-M is een monolitische plaat gebaseerd op de "Cement Bound Matrix PromaX Technology". MASTERBOARD®-M bestaat uit een kern die aan beide zijden versterkt is met een onbrandbaar glasvlies


56 kb
MASTERIMPACT® -RH

Een stoomverharde calciumsilicaatplaat met een toevoeging van organische vezels en mica. Door zijn goede vochtbestendigheid is MASTERIMPACT® -RH perfect geschikt voor het gebruik in vochtige ruimtes met blootstellingsklassen Ec, Ed en Ee (volgens Technische Voorlichting 227, WTCB). Volumieke massa: + 1150 kg/m³.


55 kb
PROMATECT® -100

Een mineraal gebonden vezelversterkte calciumsilcaatplaat, gebaseerd op de PROMAXON® -technologie, met een glad oppervlak en lichtgrijs van kleur. Volumieke massa: + 875 kg/m³.


54 kb
PROMATECT® -H

Een mineraal gebonden stoomverharde calciumsilcaatplaat, bestand tegen vocht. Geschikt voor een breed toepassingsgebied, zowel binnen als buiten Volumieke massa: + 870 kg/m³.


55 kb
PROMATECT® -L

Een mineraal gebonden stoomverharde calciumsilcaatplaat, bestand tegen vocht. Geschikt voor een breed toepassingsgebied in binnenklimaat Volumieke massa: + 450 kg/m³.


54 kb
PROMATECT® -L500

Een mineraal gebonden stoomverharde calciumsilcaatplaat, bestand tegen vocht. Geschikt voor een breed toepassingsgebied in binnenklimaat Volumieke massa: + 500 kg/m³.


54 kb
PROMATECT® -LS

PROMATECT®-LS is een lichtgewicht, vochtongevoelige, mineraal gebonden calciumsilicaatplaat. Geschikt voor een breed toepassingsgebied in binnenklimaat. Volumieke massa: ± 510 kg/m³.


54 kb
PROMATECT®-T

Een mineraal gebonden stoomverharde calciumsilcaat-aluminaatplaat, bestand tegen vocht. Geschikt voor een breed toepassingsgebied, zowel binnen als buiten Volumieke massa: + 900 kg/m³.


54 kb